Workouts YAY break

Easy Chill Workout omdat het warm is!

Het is te warm om te sporten hoor. Tenminste, in de sportschool waar ik de airco het nooit goed schijnt te doen! Gelukkig heb ik voor jou de meest chille online workout like ever klaarstaan die je thuis voor je buis kan doen. Heb je het echt bloedje heet dan kan je het zelfs onder de koude douche doen. Persoonlijk hou ik van de koude vloer in mijn keuken. Anyway deze online workout is niet alleen super chill maar ook nog eens super easy. Het tempo is laag dus je kan je ook beter focussen op je techniek (moet je natuurlijk altijd doen). 

In de twee onderstaande video’s doen Lara en Kirstie de oefeningen voor. Ik zat zo te denken aan drie rondjes van beide online workouts. Doe het easy, doe het chill. Maak je niet druk en of dik! We gaan natuurlijk onze buik, benen en billen trainen!

Hoe train je met My Model Workout en wat zijn de basis principes van een gezonde lifestyle?
Lees het in het Algemene E-book van Model Workout.

 

Let op als je begint aan een nieuwe ronde dan dien je natuurlijk ook het filmpje opnieuw af te spelen!

Kies het juiste moment van de dag, start bvb vroeg in de ochtend en vergeet natuurlijk niet dat dit maar een onderdeel van je training en online workout hoort te zijn!

Don’t forget to tag #MODELWORKOUTCHALLENGE on Instagram and Facebook, I love to see pictures of your online workout!

Ben je benieuwd naar meer oefeningen van Model Workout? Denk jij dat je al onze online workouts aankan? Neem dan een kijkje op www.mymodelworkout.com voor bbvb de Bikini workout serie en nog veel meer online workout video’s en recepten.

xoxo

Paultje Column

Paultje

Je kan me ook volgen op instagram en snapchat, ik ben zeer makkelijk te vinden want er is maar 1 paultjecolumn op deze wereld. Je bent wel gewaarschuwd want ik post rare dingen....

Plaats een reactie