Beauty & Health Lifestyle Model Lifestyle Overig

The comeback

Hola!

We zijn er weer! Hebben jullie ons gemist?

Het spijt ons heel erg dat het zo lang heeft geduurd voordat we weer iets van ons hebben laten horen maar we waren even druk. Jeroen heeft in de tussentijd de modellen van Holland’s next top model getraind, we hebben de wereld geprobeerd te verbeteren en we hebben gespeculeerd of Kylie de draagmoeder van Kimye’s baby zou zijn. We hebben natuurlijk ook een hoop nieuwe ideeën bedacht die jullie binnenkort allemaal kunnen lezen in het Model workout Magazine. Hoppa! Een comeback net zo ambitieus als die van Britney.
Voordat we beginnen met je timeline weer vol te spammen kun je hier nog een keer terugblikken op Jeroen in HNTM.

http://www.hollandsnexttopmodel.nl/item/526/holland_039_s_next_top_model_aflevering_3

xo Kirstie

Kirstie Hubner

Hoi! Ik ben Kirstie, 23 jaar oud en ik ben een import Amsterdammer. Ik timmer al een aantal jaartjes hard aan een carrière in de fashion Industry. Zo doe ik vanaf mijn 17de modellen werk, heb ik mode gestudeerd en ben ik nu werkzaam als directior's assistent bij Elite model management. Naast mode hou ik van een goede work-out en ben ik een echte social media addict. En niet vergeten, reizen doe ik nog liever dan het obsessief checken van mijn instagram acount. Follow me! Volg Kirstie op haar Instagram: Kirstielisah

Plaats een reactie