Beauty & Health Lifestyle Model Lifestyle Overig

The comeback

Hola!

We zijn er weer! Hebben jullie ons gemist?

Het spijt ons heel erg dat het zo lang heeft geduurd voordat we weer iets van ons hebben laten horen maar we waren even druk. Jeroen heeft in de tussentijd de modellen van Holland’s next top model getraind, we hebben de wereld geprobeerd te verbeteren en we hebben gespeculeerd of Kylie de draagmoeder van Kimye’s baby zou zijn. We hebben natuurlijk ook een hoop nieuwe ideeën bedacht die jullie binnenkort allemaal kunnen lezen in het Model workout Magazine. Hoppa! Een comeback net zo ambitieus als die van Britney.
Voordat we beginnen met je timeline weer vol te spammen kun je hier nog een keer terugblikken op Jeroen in HNTM.

http://www.hollandsnexttopmodel.nl/item/526/holland_039_s_next_top_model_aflevering_3

xo Kirstie

Plaats een reactie