Lifestyle Model Lifestyle

Models off duty style top 10 favorites – FW SS18

Terwijl fashionweek SS18 nog maar een week achter de rug is, voelt het alweer alsof de volgende fashionweek voor de deur staat. Voor mij althans. Buiten de geweldige creaties van de designers om rocken de modellen hun eigen style tussen de shows in. Models off duty FW SS18 loves oversized truien, leer, lak, band shirts, tijgerprint en kleur! 

Bye black errrrthang, we add a little color to life!

Hier zijn mijn 10 favorite models of Duty looks.

 

lfw-streetstyle-by-poli-alexeeva-MODELS-topshop-8

1. Georgia Fowler

tumblr_ow5hi4uNYD1uotx9to2_12802. Sara Sampaio

Romee-Strijd-MJJ_96333. Romee Strijd

Taylor-Hill-MJJ_2035

4. Taylor Hill

Kaia-Gerber-MJJ_42535. Kaia Gerber

Yasmin-Wijnaldum-Vittoria-Ceretti-MJJ_66956. Yasmin Wijnaldum & Vittoria Ceretti

Dasha-Denisenko-MJJ_60767. Dasha Denisen

Schermafbeelding 2017-10-12 om 23.48.45

8. Nuria Rotschild

Aira-Ferreira-MJJ_56439. Aira Ferreira

Nina-Marker-MJJ_0503

10. Nina Marker

Kirstie Hubner

Hoi! Ik ben Kirstie, 23 jaar oud en ik ben een import Amsterdammer. Ik timmer al een aantal jaartjes hard aan een carrière in de fashion Industry. Zo doe ik vanaf mijn 17de modellen werk, heb ik mode gestudeerd en ben ik nu werkzaam als directior's assistent bij Elite model management. Naast mode hou ik van een goede work-out en ben ik een echte social media addict. En niet vergeten, reizen doe ik nog liever dan het obsessief checken van mijn instagram acount. Follow me! Volg Kirstie op haar Instagram: Kirstielisah

Plaats een reactie