Beauty & Health Lifestyle Overig

#BESTIEGOALS deze vriendinnen zijn SI Swimsuit 2018 rookies

Georgia Gibbs en Kate Wasley  zijn de definitie van #friendshipgoals en zij hebben nu de droom van elk model in de wacht gesleept. Samen staan ze in de swimsuit issue van Sport’s  Illustrated 2018. Deze twee Aussie babes zijn niet alleen  modellen, Georgia & Kate hebben een platvorm opgericht genaamd Any BODY om de acceptatie van verschillende vrouwenlichamen te promoten. 

You have photoshopped yourself thinner or your friend bigger, what kind of friend are you?

Eerder dit jaar lagen de meiden onder vuur door een foto die ze plaatste op Instagram. “You have photoshopped yourself thinner or your friend bigger, what kind of friend are you? was één van de comments onder de foto. “It broke my heart because Kate and I are best friends why would I do that? The fact that a simple picture of two people together went so viral purely because of their body types shocked me…“, aldus Georgia.

Love you unconditionally @katewas_ ✨ #SunburnIsReal

A post shared by GEORGIA MAE (@georgiagibbs_) on

Dit was de foto waarvan Georgina werd beschuldigd haar vriendin Kate dikker te maken zodat ze zelf dunner leek.

De besties hebben nu de eer om zichzelf  Sport’s Illustrated swim 2018 rookies te mogen noemen. This is what we call #friendshipgoals

Bekijk de beach babes hieronder

That's a wrap! ?? #SISwim @georgiagibbs_ @katewas_ | @arubatourism @hiltonaruba #OneHappyIsland

A post shared by Sports Illustrated Swimsuit (@si_swimsuit) on

 

Plaats een reactie