Lifestyle Overig

Friday at the office

WHAT I DO FOR WORK IS EXACTLY WHAT I WOULD DO IF NOBODY PAID ME  –               Gretchen Rubin

 

Vrijdag ochtend, ik word wakker en check m’n telefoon. Een appje van mijn baas; Pier Giorgio komt naar het agency vandaag. Als je mijn vorige blog hebt gelezen weet je ondertussen wel dat dit een belangrijke man is.

Ik vergeet mijn weekend koffer in te pakken en in plaats daarvan besluit ik mijn make up te doen. Ik ga vaak zonder make up naar het werk maar vandaag besluit ik mijn maanlandschap te camoufleren. PG is een casting director en geen astroloog dacht ik. Terwijl ik mijn e-mail open word ik gespamt met campagne opties voor model A. Ik scroll; vogue hier, Versace daar.. je zou bijna denken dat het reclame in je mail is.

Aangezien ik de duizendpoot van Elite ben en dus voor alles inzetbaar, ren ik gauw naar de supermarkt om wat boodschapjes in huis te halen voor de casting van PG. Als ik dan voor het schap sta vraag ik mezelf af wat voor smaak een Italiaanse casting director heeft. Houdt ie van druiven? Chocola? Stroopwafels misschien ? Ik koop alles en ren terug naar het kantoor. Terwijl ik net weg ging met nul mails, stonden er nu alweer 10 ongeopende op me te wachten. (5 daarvan waren spam)

Na de lunch is PG op het kantoor. Ik geef hem een hand en stel mijzelf voor terwijl ik hem naar onze studio breng waar de casting gehouden wordt. Ik heb hem nog geen minuut gezien maar oh well mijn maanlandschap was verborgen.

Ik upload een foto van Greta Varlese als #Polafriday en stuur model B een reis schema voor haar Vogue editorial voor volgende week. Deze dag vloog voorbij, op naar huis om mijn koffer in te pakken. Mijn baan is best cool.

Liefs,

Kirstie

Plaats een reactie