Lifestyle Motivation Monday My Model Workout Overig Tips & tricks

Met deze 3 tips blijf jij gemotiveerd in de winter

Maandag, je valt me zwaar. Na een vermoeiende zoektocht in de ochtend naar mijn verloren mobiel waarvan ik toch zeker wist dat ik hem als wekker had ingesteld, kwam ik 20 minuten te laat aan op het werk. Mijn maanlandschap besluit ik niet te camoufleren, (#makeupfreemonday) en aan mijn outfit te zien weet je dat ik een ochtendhumeur heb. (Zwart+zwart& oversized trui) Alhoewel ik gisteren ook heb gewerkt op een intensieve, leuke Elite dag met o.a. een acteer en make-up workshop en vragenvuur uurtje voor 3 van onze topmodellen, voelt deze dag niet zoals een 2de werkdag. De motor wordt behoorlijk langzaam warm deze ochtend en zelfs de zonnestralen buiten weten mij niet te motiveren. Ik wacht tot de klok 12:30 tikt, fiets naar mijn koffiespot en bestel een cappuccino. Terwijl de barista mijn koffie maakt, open ik de jaloersmakende snaps van mijn vriendin die in Bali zit. Zucht, ik pak mijn boek ‘on top’ van Anna Nooshin erbij. Misschien dat zij me wat motivatie brengt.

Is jouw motivatie ook ver te zoeken met de ingang van de wintertijd?

Hier zijn 3 tips om gemotiveerd te blijven.

 

1.  Luister naar je lichaam. De wintertijd is er om je lichaam te resetten & rechargen. Pas je workouts aan naar het seizoen. Een rustigere workout werkt misschien beter zoals; Yoga of Pilates. Hou je er wel van om lekker door te knallen? Zorg er dan voor dat je iets meer tijd besteedt aan je warming up! Je spieren in je lichaam zijn namelijk net wat strakker in de winter vanwege de kou.

2. Zoek een workout buddy! Als je vriendin om 7 uur voor je deur staat durf je minder snel af te zeggen dan wanneer je in je eentje een workout hebt gepland. Het is niet alleen goede motivatie, maar daarnaast ook veel gezelliger.

3. Probeer iets nieuws of varieer van workout. Woon je in de stad? Grote kans dat er veel sportscholen bestaan waar jij nog nooit van hebt gehoord. Van Rocycle naar  reformer PLTS, Barré, High 45 en crossfit sportscholen die eruit zien als een speeltuin. Ga op ontdekking en boek een keer een andere les dan de standaard workout die je gewend bent.

En als je helemaal niet het huis uit wilt komen.. dan heeft model workout gelukkig 100+ workout video’s voor die je gewoon in je eigen woonkamer kunt doen.

 

Plaats een reactie