Overig Supermodel Saturday

Supermodel Saturday #Lauren De Graaf vlog

It’s your favorite girl! well.. one of mine: Lauren De Graaf.

Deze beauty uit Velzen-Zuid is met haar klassieke features en fel blauwe ogen één van de toppers van Elite Amsterdam. Het is ook niet zo gek dat deze 20 jarige beauty uit Velzen zuid al vaker op de runway voor Chanel te zien was en dikke kans dat je een magazine in huis hebt liggen waar zij op de cover staat. Gelukkig is de fame Lauren nog niet naar haar hoofd gestegen want ze is super down to earth en beschikt over een flinke dosis humor. Dit allemaal bewijst ze wel in haar exclusieve vlog voor de CosmoGirl ‘model stalk’. In haar vlog neemt Lauren je mee op kleine wereld reis in haar toffe modellen leven en ze vliegt van Amsterdam naar Vancouver, New York en Lanzarote. Ben je benieuwd wat ze daar gaat doen? bekijk haar vlog dan nu hieronder:

Plaats een reactie