Supermodel Saturday Vlogs

Supermodel Saturday #Romee Strijd vlog

Als je de Victoria’s Secret Fashion Show hebt gemist deze week dan leef je vast onder een steen. Het is elk jaar weer een kerstcadeautje en ik heb hem nog nooit gemist. Buiten the big show om wil ik altijd alle in’s en outs weten; hoe ging de casting? De training? Welke voorbereidingen treffen ze? Onze dutch pride Romee Strijd is 4 maanden geleden begonnen met vloggen en haar vriendje Laurens reist met haar mee om alles vast te leggen. Laurens ik ken je verder niet maar als je dit leest: Thanks! Nu hebben we eindelijk een inside beeld van hoe een echte angel de voorbereidingen treft voordat ze Victoria’s Secret show loopt. Het leuke aan Romee haar vlogs vind ik dat ze een heel realistisch beeld geeft van hoeveel ze moet trainen en eten terwijl ze hele wereld over vliegt voor haar werk. Check hieronder haar laatste vlog ‘Road to the Victoria’s Secret Fashion Show’ .

Ps. Hier kan je de show nog een keer bekijken.

Plaats een reactie