ABOUT

Workout Image

Workout

Anywhere & Anytime
Food Image

Food

Your ingrediënt to success
Coach Image

Coach

Because together we can

My Model Workout is de nieuwe manier van online trainen. Ons online fitness platform ondersteund jou op alle vlakken om je doelstelling te bereiken.. Met een My Model Workout lidmaatschap heb je altijd toegang tot je workouts, voeding schema en personal trainer. Doordat alle workouts gebruik maken van je eigen lichaamsgewicht kun je met een internetconnectie anywhere anytime online trainen. Met onze begeleiding en online workout programma’s weet je zeker dat je op een gezonde en verantwoorde manier aan het werken bent aan jouw doelstelling.

Voor al je vragen kan je terecht bij een top team van personal trainers en voeding deskundigen.


Team Model Workout

Jeroen Krak

Jeroen Krak

Oprichter Model Workout
Sepp Eemman

Sepp Eemman

Devil's advocate
Paultje Collumn

Paultje Collumn

Eindredacteur van het magazine Model Workout.
Lisa Boissevain

Lisa Boissevain

Girlboss, social media, PR & Workout
Jeroen Koster

Jeroen Koster

Technische ontwikkeling
Peter de Jong

Peter de Jong

Creative uitstraling
Paul Sijbers

Paul Sijbers

Film/editing
Naomi

Naomi

Voedingsdiëtist

LINKS


Workout Programma’s

 

Model Workout is de nieuwe manier van sporten. Met een lidmaatschap kun je anywhere anytime trainen en heb je altijd toegang tot je workouts, voeding schema en personal trainer.

Model Workout maakt workout programma’s op basis van verschillende levensstijlen en doelen.. Een korte uitleg over onze programma’s vind je hier.


De Basics!

 

Het ideale programma om kennis te maken met bodyweight training.

Het basics programma is een gestructureerd workout programma die je kennis laat maken met de basis principes van bodyweight training.
Je traint alle spieren, spiergroepen en belangrijke focus punten uit je lichaam.

about_basics

Waarom de Basics?

 

De basics zijn ontwikkeld om in de massa van gezondheidsguru’s, health bloggers en workout programma’s een gegronde basis weer te geven.
Het is de basis voor welke sport dan ook. Ben je succesvol in de basics? Dan kan jij zeggen dat je fysiek sterk ontwikkeld bent en je klaar bent voor een nieuwe uitdaging zonder dat je lichaam daar heel heftig op reageert.


De TwenTies!

 

Ben je klaar voor het 12 weken programma van de TwenTies?!

De TwenTies zijn ontwikkeld door Jeroen Krak, eigenaar en trainer van Model Workout. Het is een programma dat zich richt op kracht, spieropbouw, spierconditie en algehele conditie. In navolging op de Basic series van Model Workout, waar je stap voor stap kennis maakt met je lichaam, is nu de TwenTies ontwikkeld.

twenties

Waarom de TwenTies?

 

De TwenTies is een workout programma van 12 weken ontwikkeld voor vrouwen die opzoek zijn naar een fysieke uitdaging. Omdat de trainingen elke 4 weken een stap verder gaan, is dit trainingsschema een echte uitdaging om mee aan de slag te gaan. De kracht en cardio componenten zijn gericht op elke spiergroep in je lichaam met als eindresultaat het ultieme doel, het verslaan van alle TwenTies workouts.


YAY break

 

Het is zo goed en lekker om tussen de drukte in je dag toch even de tijd voor jezelf te nemen, alles even naast je te laten liggen en gewoon te bewegen. Echter zijn er weinig onder ons die dit (daglijks) doen. We zijn te druk, hebben te weinig tijd te weinig energie, geen sportkleding bij ons.. er is altijd wat. Dit moment willen wij in jouw leven brengen door het zo makkelijk mogelijk te maken. Meet the YAY-break! Deze super korte workouts serie (2 min) zijn ideaal om anywhere anytime uit te voeren. Geen sportkleding, geen sweat, maar wel beweging, elke dag! Er staan 14 mini-workouts op onze gymhub die je als ideale afwisseling kan gebruiken tussen je dagelijkse activiteiten of als toevoeging aan je normale workouts.

yay

Take a YAY-break!


 Mama-fit

 

10 Weken programma voor na je zwangerschap (workouts ook geschikt voor beginnende sporters)

In samenwerking met Selma van www.selsa.nl hebben we het Mama-Fit programma opgenomen. Een geweldig programma voor vrouwen die na hun zwangerschap weer rustig een stabiele fysieke basis willen ontwikkelen.

Rustig of zo veilig maar snel en efficiënt mogelijk?

mama


De Basic workouts zijn te volgen als FREE member op www.mymodelworkout.com

Ben jij een PRO member? Dan krijg je toegang tot alle workouts op www.mymodelworkout.com, toegang tot onze voeding schema’s en de mogelijkheid om contact op te nemen met onze trainers.