Ga jij voor de nummer 1 plek bij Game your workout?

Start vandaag!

Besteed aandacht aan voeding

 

Er wordt gesteld dat afvallen voor 60% uit voeding bestaat en voor 40% uit beweging. Om fit en slank te willen blijven, zullen de meeste aandacht moeten besteden aan hun voeding. We merken dat de mensen of heel intensief aandacht besteden aan sporten of heel intensief aandacht besteden aan voeding. Om fit en slank worden zo makkelijk mogelijk te maken, kies je simpel weg voor een gezonde balans.

 

Heb jij hulp nodig om gezonde keuzes te maken?

 

Slanke recepten

 

Nu de vraag; hoe lekker kunnen de slanke recepten uit onze voedingsschema’s nu echt zijn? Bekijk, probeer en proef het zelf! Download één van onze voorbeeld voedingsschema’s hier.

Er is genoeg keuze aan gezond ontbijt, gezonde lunch, gezond avondeten en gezonde snacks. Je zult je verbazen over hoeveel lekkers er te maken is. Wedden dat met onze slanke recepten gezond eten een stuk makkelijker wordt? 

 

Laat je inspireren door onze slanke recepten

 

"Wat fijn, ik kan nu thuis hetzelfde bereiken als in de sportschool." Kelly
"Voedingsschema’s zijn makkelijk in gebruik en de workout video’s zijn fijn om inspiratie op te doen voor oefeningen" Naomi
"Model Workout is als een personal trainer en toch heb je de touwtjes zelf in handen. MW motiveert en adviseert op de momenten dat ik het nodig heb" Lavinia
"Fit & healthy dat is ons motto. Met My Model Workout én een dosis discipline gaan we in 2016 weer knallen." Jaclyn